Skol-SM i volleyboll

I torsdags var det alltså dags att sätta sig på minibussen mot Falkenberg och skol-SM i volleyboll! Många långa timmar tog det innan vi var framme vid vandrarhemmet. På vägen dit roade vi oss med att kolla på filmer och göra lite stopp då och då för busschaufförens och kissblåsornas skull.
Vandrarhemmet var fint och sängarna så sköna och lockande efter bussresan att vi fyra som delade på ett av rummen gick och la oss nästan direkt.

Nästa morgon var det uppstigning vid sju för hotelliknande frukost. Bra match-laddning med andra ord! Efter frukost promenerade vi till hallen, bytte om och värmde upp. I gruppspelet förlorade vi alla set vilket innebar en sistaplacering och kvartsfinal mot ettan i andra gruppen, Falkenberg själva. Falkenberg har lag i elitserien och bra volleybollverksamhet över huvud taget och gick och vann hela skol-SM. Alltså vann vi inte ett enda set på hela dagen vilket var surt, speciellt med tanke  på att vi egentligen är bättre än två lag vi mötte i gruppen. Jag skyller inte på någon men det är helt värdelöst att spela volleyboll om man deppar ihop och blir surare och surare efter varje förlorad boll. Det går bara inte. Hade vi spelat de två första matcherna som vi spelade de två sista hade vi definitivt fått en bättre placering än 5-8 i Sverige, men vi är i alla fall bästa skolan i Dalarna.

Killarna gjorde bättre ifrån sig och placerade sig på fjärde plats i Sverige! Vi fick även se riktigt bra volleyboll, elitseriespleare som smashar så det smäller som bara den i golvet, inte illa. Dessutom hjälpte två at Falkenbergs elitspelare till att döma. Deras bollkänsla var inte dålig.

Lite såhär såg det ut när killarna spelade mot Falkenberg

 

Och nu sitter jag med en bitande träningsvärk i hela kroppen och återhämtar mig med ett glas berocca


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0