Earth Hour 2012

Tända ljus och en bra bok vid fönstret.
Vad gjorde ni?


-GIFs som inte verkar vilja röra på sig..

Skol-SM i volleyboll

I torsdags var det alltså dags att sätta sig på minibussen mot Falkenberg och skol-SM i volleyboll! Många långa timmar tog det innan vi var framme vid vandrarhemmet. På vägen dit roade vi oss med att kolla på filmer och göra lite stopp då och då för busschaufförens och kissblåsornas skull.
Vandrarhemmet var fint och sängarna så sköna och lockande efter bussresan att vi fyra som delade på ett av rummen gick och la oss nästan direkt.

Nästa morgon var det uppstigning vid sju för hotelliknande frukost. Bra match-laddning med andra ord! Efter frukost promenerade vi till hallen, bytte om och värmde upp. I gruppspelet förlorade vi alla set vilket innebar en sistaplacering och kvartsfinal mot ettan i andra gruppen, Falkenberg själva. Falkenberg har lag i elitserien och bra volleybollverksamhet över huvud taget och gick och vann hela skol-SM. Alltså vann vi inte ett enda set på hela dagen vilket var surt, speciellt med tanke  på att vi egentligen är bättre än två lag vi mötte i gruppen. Jag skyller inte på någon men det är helt värdelöst att spela volleyboll om man deppar ihop och blir surare och surare efter varje förlorad boll. Det går bara inte. Hade vi spelat de två första matcherna som vi spelade de två sista hade vi definitivt fått en bättre placering än 5-8 i Sverige, men vi är i alla fall bästa skolan i Dalarna.

Killarna gjorde bättre ifrån sig och placerade sig på fjärde plats i Sverige! Vi fick även se riktigt bra volleyboll, elitseriespleare som smashar så det smäller som bara den i golvet, inte illa. Dessutom hjälpte två at Falkenbergs elitspelare till att döma. Deras bollkänsla var inte dålig.

Lite såhär såg det ut när killarna spelade mot Falkenberg

 

Och nu sitter jag med en bitande träningsvärk i hela kroppen och återhämtar mig med ett glas berocca


Du har gåshud för du fryser är det här det bästa livet hade att ge?

Hejhej!
Har varit lite halvtrögt med uppdateringen den senaste tiden, mestadels på grund av intensivt pluggande inför ett prov samt den numera vanliga förvirringen.
Idag hade jag ett lååångt möte med min handledare angående projektarbetet, så jag ska försöka jobba lite med det och få till det. Överlag var det i alla fall bra.

Imorgon åker jag tillsammans med ett gäng härliga människor nedåt i landet för att spela skol-SM i volleyboll! Men det är, som man brukar säga, en annan historia. Kommer hem någon gång mellan fredag och lördag så tills hör ni nog inget från mig.

Ta hand om er.

999

Tackar och bockar för ännu ett mästervärk. ♥


Give me a reason to believe

Ligger vaken om nätterna och tänker
känner

 

Frontalkrock med mig själv som resulterar i seriekrock med explosioner och tårar.

 

Tårar som sipprar ut genom sprickorna i skyddsmuren
när det blir för trångt
när känslorna plötsligt (men ändå sakta och säkert) expanderar, utvidgar sig

 

Det där ljuset i tunneln var visst ett tåg
-
överkörd
tillplattad
mosad
ihoptrasslad

 

Men mest
otillräcklig


I promise


The future is bulletproof?

Jobbiga dagar resulterar i mycket tänkande och därav väldigt lite skrivande.

Hela framtiden och livet kommer att påverkas och grunda sig i valet jag står inför, och det är läskigt. Skrämmande. Samtidigt är det väldigt spännande. Att lämna tryggheten och barndommen och testa vad man egentligen går för.

Men det är mest jobbigt, i alla fall nu. Ångest, osäkerhet, rädsla. Jag är mest rädd för att ta fel beslut, och sedan ångra mig. Jag vet att det går att rätta till i efterhand, men det blir så mycket krångligare och kostar så mycket tid. Och tid är ju det dyrbaraste vi har. Det är ju allt som egentligen spelar någon roll i slutändan, vad vi gör med vår tid. Det skulle kännas himla jobbigt att slösa bort ett år på ett felbeslut.

Fast egentligen blir det nog bra hur jag än väljer, men jag vill få ut så mycket som möjligt av de närmaste åren. Känner att jag har slösat bort alldeles för mycket tid på att vara blyg och osäker och göra ingenting istället för att testa på vad livet faktiskt har att erbjuda.

Varför? Varför består livet av så många jobbiga beslut? Hela tiden är det besluts som ska tas. Åh. Att människor verkar gilla att steppa runt på mina nerver gör ingenting lättare direkt.

Har ni något tips
på vad man kan göra när man står inför livsavgörande beslut?
Eller hur man peppar sig själv?

Funderar på att tröst-shoppa lite konsertbiljetter för att i alla fall ha något säkert att se fram emot. Men det är så dyrt.. Och behöver någon att gå med. Ja jusst ja, livet var det.

Dark Shadows


Vill
se
nu.

Depp som vampyr i en Burton-film, låter allt annat än dåligt.

Det jag vill ha kan inte köpas, inte stjälas, fås till låns

Saknar London litegrann.


Träning och bandsläpp

Alltså, känslan man får när man spelar volleyboll, går inte att beskriva. Så oerhört skönt. Skratt och fysisk aktivitet. Kanske fortsätter gå på skolträningarna även efter SM (som är nästa fredag!), trots att jag får stanna några timmar extra i skolan. Kanske. Fortsatte med lite cykel och styrka hemma, och en lång stretch såklart.

Peace & Love levererar ett bandsläpp med pluspoäng. Simple Plan står högst för mig. Grejen är ju att jag ska se Simple Plan i april, och alltid efter en konsert får man ju en rätt intensiv period då man bara lyssnar på det bandet och så desperat vill se dem igen efter några veckor då man lärt sig alla alla låtar utantill och bara vill uppleva den där underbara konserten igen. Lägg därtill att P&L redan släppt kent. Börjar ju bli värt..

Nej nu måste jag skriva på min engelska essay, om kärnvapen. Tråkigare än det låter, jag lovar, men det måste bli gjort.

The sadness will never end


Loser of the year

Man vet att man ligger vaken för länge när:
- man hinner bli kissnödig igen
- man hinner bli hungrig igen
- man hinner bli kissnödig igen
- humöret går bara ner och ner och ner
- man ligger och tänker hur man ska skriva ovanstående i sin blogg imorgon
- man inser att det har redan blivit imorgon

Men man överlever ju ändå. Tog bilen in till staden för att skriva upp mig som vikarie på förskola och fritids i kommunen. Känns lite läskigt men jag hoppas att jag får rycka in snart. Sen åkte jag vidare til skolan för att ha spanska. Efter spanskan blev det falafel-lunch och sen tog jag bilen till Borlänge. Såg några jättefina blåa guppys när jag var in och köpte syrsor som jag ska beskriva för mamma sen och kanske övertala henne att köpa dem. Finaste blå-silvriga färgen! Gick till Par i hjärter och fick tatueringen ifylld så nu är den jämn och fin.

Nu sitter jag och äter fil med corn flakes, müsli och krossade linfrön samtidigt som jag lyssnar på Simple Plan. Snart är det dags att återgå till städandet.


En lördag och en söndag.

Lördag

Blev ensam hemma så jag tog sovmorgon till 11. Väldigt länge för att vara mig, men jag hade inget planerat och tyckte att jag kunde få vara värd en riktig sovmorgon. Lagade mat med för mycket chili men det slank ner ändå. Spenderade min ensamma dag genom att sjunga till favoritlåtarna och titta på några avsnitt av The Secret Circle. På kvällen tog jag mig in till pojkvännen där det blev ett avsnitt av Supernatural följt av filmen We bought a zoo. Och kladdkaka. Filmen var sorglig och fin och rolig på samma gång.

Söndag

Började dagen med frallfrukost och mera pojkvänssällskap såklart. Vid tvåtiden tog jag syster med mig hem till mormor och morfar, som var borta över dagen, och tog deras små hundar ut på en liten promenad. Penslade lite blå och rosa färg i håret och nu sitter jag med en kopp te och borde göra spanskaläxan.


Hola amigos

Hej!

Ny blogg, för vilken gång i ordningen vet jag inte. Lyckas alltid tröttna på namnet eller hur jag skriver. Den här gången ska det dock bli annorlunda. Namnet kommer inte från någon låt eller liknande, det bara ploppade upp i huvudet. Alltså kan jag inte tröttna/sluta lyssna på källan till namnet. Eller jo, men ni fattar. Har lovat mig själv att bara publicera välskrivna inlägg, och sånt som alla inte behöver ta del av lämnas utanför det här stället.
Designen är delvis under bearbetning men jag gillar det simplet.

/L

RSS 2.0